Geen categorie

LEZERSBLOG: De Ninni Vi gekte en de postbode van Miranda Fekkes

30 augustus 2015
angry_woman_feminist

DE POSTBODE IS JE BESTE VRIEND? OF NIET….

Soms zie ik echt te leuke berichtjes voorbij komen en dat bracht me eigenlijk op een idee. Als er animo voor is kunnen we iedere zondag een lezersblog plaatsen. Heb jij een leuk verhaaltje? Grappig, mag een beetje sarcastisch. Gewoon over iets wat je meegemaakt hebt en met ons wilt delen? Stuur ons even een mail (info@shopaholiek.nl) en dan kijken wij of het verhaaltje past bij Shopaholiek. Het moet natuurlijk wel altijd iets met Kids Fashion te maken hebben.

We starten vandaag met Miranda Fekkes.  Ik zag haar echt al helemaal staan. Herkennen jullie dit? Ik ben ook altijd gek op de postbode, bij mij zet hij de pakjes gewoon op een afgesproken plek omdat ik niet altijd thuis ben. Maar dit was wel een hele “grappige” postbode.

 

Situatieschets:
14.36 uur kom ik de straat in gefietst waar ik dus de pakketbezorger tegemoet rij. Heftig zwaaiend dat ie stoppen moest want ik ben verder niet verslaafd aan Ninni Vi ofzo ?.

Hij stopt. Draait z’n raam open en zegt doodleuk ‘u bent te laat. Hij is al retour gemeldt’. Dus ik reageer met een ‘ dan de-retour je ‘m maar ofzo ik sta hier’. Krijg ik een onzinverhaal over dat ie tussen zo en zo laat bij ons zou zijn en dat ik maar thuis moest zijn. Inmiddels met een kokende bloedbaan reageer ik giftig ‘lul niet. Op de site stond 8.26u dat je m in de bus gedaan had voor bezorging. Verder niet’.

Zegt die droogkloot met een grote grijns ‘ik heb m bij de buren afgeleverd?’.. Mijn man in een deuk en ik.. Nee niet verslaafd hoor ?
Nu uitpakken en passen als dochterlief nog zin heeft ?


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply