Barbara GIRL NIEUWE COLLECTIE

Sneak! 3 zusjes in Ninni Vi Part II

25 augustus 2016
Ninni Vi Sneak Review 2

De twee oudste zusjes in Ninni Vi

Het is nu 9.00 uur sharp en de computers van de fashionable-mama’s slaan op tilt. Vandaag wordt het buiten 34 graden en binnen absoluut nog heter, want de bekende webshops lanceren nu, at this moment, de nieuwe Ninni Vi collectie. Deze geweldige wintercollectie vind je onder ander bij Amazingkids.nl, Kixx-online.com  en Kinderkleding-tekoop.nl. Iedereen staat op scherp, zo ook wij, de Shopaholieks!

Dit is de dag waar menig Ninni Vi-fan reikhalzend naar uitkijkt! Met het uitkomen van deze blog ben je vast met hele andere zaken bezig, zoals winkelmandjes volgooien;),  maar deze review moet je echt nog even lezen. Gisterenavond heb je Nova kunnen zien in het geweldige klokkende rokje en jurkje. Deze Sneak! lees je hier. Vandaag op de valreep zijn haar oudste zusjes aan de beurt en zij doen absoluut niet onder aan Nova en ademen Ninni-Vi! Lees maar snel!

De outfit van Bobbie

Bobbie heeft een geweldig bordeauxrode sweatdress aan. Het meest kenmerkende aan dit jurkje vind ik de mouwen. Deze hebben tot aan de boord een antraciet zigzag design. De boorden zijn breed, sparkling goud/bordeaux en met een zwarte streep er doorheen. Zo blijft het sportieve effect in stand. Daarbij heeft de ene mouw een grijs gouden streep van boven naar beneden en de andere een gele streep met gouddraad. Het meisje die dit jurkje draagt  “Loves the city”, zoals de kreet op het voorpand zegt en dat doen we allemaal, want wie houdt er nou niet van shoppen in de stad en dan natuurlijk vooral Ninni Vi😉

Bij deze sweatdress draagt Bobbie een geweldige legging. Wat een prachtig schaduw effect geven die zwarte en antraciete strepen. De grijze bies aan de zijkant maakt het wederom pittig en sportief. Bobbie draagt nu haar zwarte Zecchino d’Oro laarsjes eronder. Dit kan perfect bij deze set, maar met het uitkomen van deze blog laat ook ik mijn computer ratelen, want ik wil die bordeaux of gele boots erbij! Zo wordt dit outfitje helemaal om van te smullen.

Facts and Figures

Bobbie is 128 cm. en draagt dit jurkje in een 134/140. Ik vind hem iets aan de ruime kant, maar niet storend. Een sweatdress mag best wat oversized zitten.  Nu kan ze het ook lekker de hele winter doordragen en daar valt ook wat voor te zeggen.

  • De lengte van de sweatdress gemeten vanaf de schouder is 72 cm. en de breedte onder de oksel is 33 cm.
  • De legging is ook maat 134/140 en zit haar gegoten. De breedte hiervan is 27 cm., maar rekt natuurlijk mee met aantrekken en het moet absoluut niet flubberen, dat is niet charmant;) De lengte is 71,5 cm.

Bobbie is trouwens ook helemaal content met deze jurk, want met passen in 34 graden wilde ze het jurkje niet meer uitdoen. Ze vond hem zo zacht;)

Ninni Vi

Ninni ViNinni Vi

Ninni Vi

Ninni Vi

De outfit van Zonne

Zonne trok dit setje aan en bleef maar voor mijn slaapkamer spiegel staan. Ze vond het zo mooi! Het is ook met recht een prachtige outfit. De basiskleuren zijn zwart, antraciet en het warme Ninni Vi geel. De longsleeve heeft de zigzag belijningen in de mouwen en op de schouders en “Paris makes me smile” is te lezen op het voorpand.

Het rokje heeft een zwart/gouden boord wat prachtig sparkled. De voor- en achterpand is geheel met zigzag design en geeft het een extra speels effect. De brede offwhite banen aan de zijkant maken het rokje weer lekker sportief. Misschien denk je wat valt het kort.  Op deze foto’s is het inderdaad wel lekker pittig. Het rokje kan nog wat naar beneden. Het zit vrij hoog in haar taille, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik van pittig houd. Zeker straks met een legging.

De topper van dit setje is natuurlijk het giletje. Oh, wat is deze gaaf! Hij is aan twee kanten te dragen. Heb je zo’n dag dat je een catchy kleur wilt dan draag je natuurlijk het gele zachte teddy stofje aan de voorkant, maar wil je iets meer ingetogen dan zal de andere kant in het terugkomende design antraciet met zwarte bollen zeker niet misstaan. Ook omdat je nog steeds het gele stofje blijft zien bij de kraag en in de gehele rand van het giletje.

Zonne heeft bij dit setje mooie Ninni Vi kousen aan met gele banen en ook weer de grote antraciete dots zijn van de partij. Haar Nik & Nik veterboots maken het helemaal af! Om nu het geheel helemaal tot in de puntjes te verzorgen, heeft ze een haarband in, waarin het geel en antraciet de boventoon voeren. Het is toch een prachtig plaatje!

Facts and Figures

Zonne is 114 cm. lang en draagt alles in 110/116.

  • De longsleeve heeft als lengte 42,5 cm. gemeten vanaf de schouder en is 29,5 cm. breed onder de oksels
  • Het gilet is 39 cm. lang en 31 cm. breed
  • Het rokje is 24 cm. lang en 26 cm breed

Ninni Vi Zonne 9

Ninni Vi Zonne 6

Ninni Vi

Ninni Vi

Ninni Vi

Ninni Vi

Kortom deze  twee Ninni Vi outfits mogen ook niet ontbreken in de kledingkast en als ik jou was zou ik ze snel in je winkelmandje gooien;)

Veel shopplezier vandaag bij Kixx-Online.nl,  Amazingkids.nl of Kinderkleding-tekoop.nl en we zien graag de aan-foto’s van je dame(s) onder deze blog. Het staat vast fantastisch!

Heb jij trouwens al meegedaan aan de GIVE-AWAY? Je kunt een complete set van Ninni Vi, Mortenz of Soft & Jolly winnen. Klik hier om mee te doen.

Meer blogs van Barbara lezen, klik dan hier.

 

Facebook Ninni Vi

Website Ninni vi

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply