GIRL REVIEWS

Het ultieme mix & match rokje van Funky XS

9 oktober 2016
Funky XS

OOK ‘S WINTERS HEBBEN WIJ ROKJESDAG!

Het is dinsdagochtend en nu nog 6 graden… Wat gaat Zonne vandaag aandoen? Gelukkig heb ik dit (enorme;) dilemma ’s ochtends niet. Ik leg de kleding voor mijn drie dochters altijd de avond ervoor klaar, zodat we ’s ochtends niet hoeven te haasten of dat ik achter hun vodden aan moet zitten. Nee, ik wil alle tijd hebben voor ochtendhumeur, ontbijt en vooral koffie. Dit setje van Funky XS had ik dus al klaargelegd, want ook in de herfst en winter dragen mijn meiden heel veel jurkjes en rokjes.

Vandaag is het hier dus “rokjesdag”. Dit rokje van Funky XS is absoluut hét ultieme mix & match rokje van deze winter. De kleur is niet te opvallend, want daar zorgt de print en de stof wel voor.  De Mesh skirt mix gold heeft een tule stofje met luipaardprint en gekleurde bloemetjes; een heel gedurfde mix, al zeg ik het zelf.  Doordat de onderrok heel clean is gehouden; crème met een licht gouden glittertje, misstaan de kleur- en printexplosie helemaal niet! Hierdoor is dit rokje juist perfect te combineren en zijn er veel verschillende kledingstijlen te maken. Wat is dat toch heerlijk! Zo kun je oneindig veel looks maken. Longsleeves met en zonder print zullen hierop te dragen zijn, maar ook een stoer spijkerbloesje lijkt me zo ontzettend leuk staan.

Vandaag wil ik je toch graag het totale Funky XS setje laten zien om zo de basis goed neer te zetten én ook om direct  een geweldige webshop aan je voor te stellen. Dit complete setje is namelijk te shoppen bij Kidsfashion Koekoek. Deze website is sinds mei dit jaar in de lucht en absoluut een kijkje waard, want er is een uitgebreid assortiment van hoogwaardige betaalbare merkkleding voor baby’s en kids tot/met maat 176. Mocht je nou toevallig in Friesland zijn of er wonen dan kun je natuurlijk ook de stenen winkel van Kidsfashion Koekoek in Oosterwolde bezoeken en in “realtime” winkelen. Er is ook een kinderhoek waar je kids kunnen spelen. Hoe fijn om heel relaxed alles in het “echt” te zien en te voelen, voordat je het koopt en bovenal geen dreinend kind aan je rok te hebben hangen!

Zonne en ik zijn helemaal blij met dit veelzijdige setje van Funky XS en wij gaan deze winter flink mixen met het rokje! Wat is jouw ultieme mix & match rokje? Zet het maar onder deze blog. We zijn heel benieuwd!

 

Maatadvies:

Zonne is 115 cm. en ze draagt het hele setje in maat 110/116. Het valt mooi smal en het zit  Zonne perfect

Shoppen:

Kidsfashion Koekoek: De hele outfit van Funky XS (longsleeve, rokje en legging)

Zebra Trends: De Girls rugzak Diva – Gold (de prachtige gouden hippe schooltas)

Op de hoogte blijven:

Kidsfashion-Koekoek heeft ook een Facebookpagina

 

FunkyXS, rokjesdag

FunkyXS, rokjesdag

FunkyXS, rokjesdag

FunkyXS, rokjesdag

FunkyXS, rokjesdag

FunkyXS, rokjesdag

FunkyXS, rokjesdag

*sponsored post


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply