Angelique

Shopaholiek goes een klein beetje Dubai. En nu?

12 januari 2017
Happy wife (8)

Het is jullie misschien al opgevallen, maar ik ben verhuisd. En niet zomaar verhuisd, gewoon echt geëmigreerd. Naar Dubai, dat is om precies te zijn 5.500 km vanaf Nederland. Best ver….  Maar daar krijg ik ook wel wat voor terug. Ten eerste altijd lekker weer, en ten tweede zie ik het als een fantastische kans om onze horizon iets te verbreden. De voornaamste reden dat wij zijn verhuisd is uiteraard omdat mijn man hier is gaan werken.

Ruim 2,5 jaar werk ik al keihard om van Shopaholiek een mooi platform te maken, en dat lukt aardig al zeg ik het zelf. Als ik zie hoeveel van jullie onze website maandelijks bezoeken dan durf ik best te zeggen dat ik daar enorm trots op ben. Zeker als je nagaat dat ik 2,5 jaar geleden nog niet eens van bloggen had gehoord… Het eerste half jaar deed ik alles alleen, totdat ik bijna nachtmerries kreeg van al die kleding en hulp vroeg aan Mariette en Annemarie. Hen overkwam na een tijdje hetzelfde: we konden het gewoon niet aan maar het is zo vreselijk leuk om zoveel mogelijk te kunnen laten zien. De blogs moeten natuurlijk wel mooi blijven en het bloggen zelf moet ook leuk blijven. Stress willen we niet :).  En je weet het: overal waar “te” voor staat is niet goed. Daarna is het hard gegaan en kwamen er steeds meer bloggers bij zodat iedereen kwalitatief mooie blogs neer kan zetten.  Uiteindelijk is het team wat we nu hebben mijn “dreamteam”. Ben je benieuwd wie alle bloggers nou zijn? Lees dan even hun MEET US blogs, die zijn erg leuk om te lezen.

Na 2,5 jaar met veel liefde reviews te hebben gemaakt heb ik besloten om zelf niet zo heel veel meer te bloggen op Shopaholiek. Het is namelijk best een gedoe om alle kleding hier te krijgen en een blog moet nou eenmaal altijd gisteren klaar zijn. Dat is lastig hier, want de post komt wanneer het hier uitkomt en ik hou niet van ‘mosterd na de maaltijd”. Met een gerust hart geef ik dan ook alle reviews uit handen want mijn dreamteam is namelijk uitgegroeid tot een team professionele bloggers die hun eigen merken en shops prachtig neerzetten op Shopaholiek.

Achter de schermen blijf ik natuurlijk wel betrokken bij Shopaholiek, want een blog runnen is veel werk want met alleen een blog schrijven ben je er niet. Vanaf het strand (geintje) kan ik dat prima vanuit Dubai doen. En wie weet pak ik nog wel de beach-shoots mee met badkleding, want als je die ergens mooi kunt fotograferen is dat wel in Dubai.

Mocht je het leuk vinden om mij toch een beetje te blijven volgen, en dan niet perse op het gebied van Kidsfashion maar meer over ons leven in Dubai, check dan mijn personal columns eens op Shopaholiekmama of volg ons achter te schermen via Instagram op MyDutchDubai… maar wees gewaarschuwd: je ziet altijd zon, zee, strand, eten en hoge gebouwen, moet je tegen kunnen :). Hieronder zie je een aantal foto’s. Herkennen jullie alle bikini’s van Eva?: de musthave van Little Miss Juliette van 2 zomers terug, de bikini die de winkels uitvloog van Ninni Vi van afgelopen zomer, het badpak van Little Marc Jacobs, de shorts van Kris van MortenZ en Vingino, het heerlijke jurkje van Billieblush… en zo kan ik nog wel even doorgaan, maar ik kan hier natuurlijk niet alle foto’s plaatsen, daar moet je me even voor volgen.

Liefs, Angelique

2017-01-12-PHOTO-00000361

In Dubai dragen de kids uniformen. Fantastisch. nooit geen stress meer in de ochtend.

2017-01-12-PHOTO-00000365

Dé Ninni Vi bikini van afgelopen zomer… heel benieuwd naar die van dit jaar.

2017-01-12-PHOTO-00000359

Deze bikini had ik 2 seizoenen terug al, en hij past nog net. Little Miss Juliette.

2017-01-12-PHOTO-00000360

Het allerlekkerste zomerjurkje van Billieblush

2017-01-12-PHOTO-00000501

We kwamen zomaar Biebs tegen :). In Wild en Soft & Jolly

2017-01-12-PHOTO-00000363

Zwemshort van Vingino

Dit badpak is zo gaaf: Little Marc Jacobs. Short Kris is van MortenZ

Dit badpak is zo gaaf: Little Marc Jacobs. Short Kris is van MortenZ

Instagram: MyDutchDubai.


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply