Barbara NIEUWE COLLECTIE REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

De lente kan beginnen met LE BIG!

26 januari 2017
Lebig

LE BIG zomercollectie 2017

Het Amsterdamse merk LE BIG is er weer in geslaagd om ons te verrassen met de zomercollectie 2017. Het is heel eigenzinnig met een glamoureuze uitstraling. Ben je op zoek naar kleur, classy en een touch of glitter, dan zit je hier écht gebeiteld. Ik zie nieuwe tinten en ook de neonkleuren zijn weer volop aanwezig. De afwerking met de gouden details zijn prachtig. Het is bijna sprookjesachtig te noemen. Plooirokjes en tule staan wederom op het programma.

De geweldige accessoires waar LE BIG ook zo beroemd mee is, zijn ook weer van de partij. Kniekousen, leggings in de meest geweldige dessins, riemtasjes, piloten zonnebrillen (oh, die staan echt op mijn verlanglijstje), kettingen, sjaals en hoedjes. We kunnen dus weer uitgebreid mixen en matchen met de outfits.

Zonne mocht afgelopen week deze zomerse set aantrekken en wat glundert ze. Het meest in het oog springend vind ik de zomerse verrassing; de geknoopte blouse. Wat is de tropische print super en wat heeft het een prachtige kleur. De ene noemt de kleur pistachegroen, de andere jade of ijsblauw. Ik denk dat het inderdaad voor alle drie door kan gaan en eigenlijk maakt het niks uit hoe het genoemd wordt, want het is in één woord prachtig! De knoop geeft dit bloesje pit, waardoor het topje ook zo leuk zal staan op een broek of shortje. Ik zie het al helemaal voor me!

De glitter in deze set is verwerkt in de tailleband van het zwierige blauwe rokje. In de verdere zomercollectie zie ik heel veel sparkle terugkomen. Wat zal dit mooi weerkaatsen in het warme lente zonnetje. De Deedee kniekousen geven een, tot in de puntjes verzorgde, vintage touch. De broderie op het boordje van de kousen zijn als de pistache op de taart!

Mijn smaak is toch ook wel sporty, dus nu de sandaaltjes toch nog niet aan kunnen, draagt Zonne felroze gympen van Adidas. Deze sneakers maken deze look lekker fris en gaan zeker matchen bij meer zomerse kleding wat nog komen gaat.

Facts

 • Zonne is 118 cm. en deze hele set is maat 122/128. Het valt dus perfect op maat, zeker met de groeiruimte die nodig is tot in de zomer
 • Het rokje heeft een onderrok van katoen en de tailleband heeft fluor- roze en gele banen, met prachtige gouden details
 • Het ijsblauw/pistachegroen is vernieuwend en de print is als “good vibrations
 • Geknoopte topjes ga je zien deze zomer
 • Plissé en tule blijven een hot item bij LE BIG
 • Vergeet het ibizatasje niet met borduursel en spiegeltjes erop. –Mama, mag ik het tasje mee naar bed nemen, was haar vraag gisterenavond. Nou natuurlijk mag dat- Zo zie je: een échte musthave voor échte dametjes!

Fashion ideetjes

 • Een fris gekleurde sneaker onder dit setje, zoals deze Adidas, of een stoere Converse staat perfect
 • De vestjes van LE BIG zijn heel mooi bewerkt, kijk nog even op de site van BeHipster daar zie je de prachtigste kleuren
 • Draag het geknoopte topje op een witte broek of shortje (als je wit aandurft natuurlijk)
 • Draag een sweater over dit hele setje, zodat je het kraagje blijft zien, hoe stijlvol!

Shoppen

 • Het is heel simpel online te shoppen bij BeHipster.nl. Hier staat een uitgebreide eerste levering van LE BIG online en de tweede levering volgt zeer binnenkort

Ik verwacht dat je dametje zal opvallen in dit prachtige setje, wat denk jij?

Meer blogs van Barbara lezen? klik dan hier.

 

LE BIG zomer 2017

LE BIG zomer 2017

LE BIG zomer 2017

LE BIG zomer 2017

LE BIG zomer 2017

LE BIG zomer 2017

LE BIG zomer 2017

 

sponsored-post

 

 

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply