Annemarie NIEUWE COLLECTIE

Sneak peak Lola Meis zomercollectie 2017

27 maart 2017
Lola Meis zomercollectie 2017

HIER MAAK JE PLAATS VOOR IN DE KAST

Als echte modeliefhebber kijk ik altijd uit naar het moment waarop nieuwe collecties uitkomen. De meeste merken hebben we nu weer gehad, maar er is nog één pareltje van een collectie waar ik echt naar uit kijk en dat is de Lola Meis zomercollectie 2017. Vanaf donderdag 30 maart kun je de stoere en hippe items online shoppen in de Lola Meis webshop. Op de Facebook– en Instagrampagina van Lola Meis is het grote genieten al begonnen met prachtig gefotografeerde sneaks en ook wij mogen vandaag al vast wat unieke beelden laten zien. Ik voel hem hoor, die verliefd kriebel, en jij?

Comfortabele stoffen, sportieve elementen en het gebruik van panterprintjes kenmerken elke collectie van Lola Meis. En ook in de Lola Meis zomercollectie 2017 zie je dit terug, uiteraard wel in allerlei vernieuwende items. De collectie groeit elk seizoen en bestaat niet meer alleen uit skinny jurkjes. Stoere sportvesten, pittige rokjes, gave shortjes, prachtige topjes en t-shirts, je kunt je dochter compleet hullen in Lola Meis. Het merk is ook super geschikt om fijn te mixen en matchen met andere labels.

Naast unieke ontwerpen houdt Lola Meis haar kleding ook bijzonder door te produceren in een beperkte oplage. Heb je echt iets op het oog uit de Lola Meis zomercollectie 2017, dan moet je er snel bij zijn met bestellen. Voor je het weet zijn de favorieten uitverkocht. Zet 30 maart dus maar in de agenda als je van sportieve jurkjes houdt met een statement tekst. Maar ook als je fan bent van romantische bloemenprintjes of een topjes met een roezel. Ik kan in ieder geval niet wachten en ben heel benieuwd naar de complete collectie.

Lola Meis shop je online in hun eigen webshop. In de maten 98/104 tot en met 158/164 is de kleding verkrijgbaar. Wil je liever kijken en passen in een winkel dan kan dit ook. Eén van onze spotlightshops TOFF Kidswear verkoopt de complete Lola Meis collectie. Ze hebben vestigingen in Hengelo, Enschede  en, lucky me, sinds kort ook in Zwolle.

Webshop Lola Meis

Webshop TOFF Kidswear

Alle verkooppunten: Alles kids Leek, Bengels en Ko Rijssen, Hip en Stip Doetinchem, Hip4kidz Ootmarsum, Jansen-Noy Sevenum, Lev! Vriezenveen, Studio MK Almelo, Lily kinderkleding Nijverdal, Skiks Horst, Toff kids wear Hengelo, Enschede, Zwolle, Tutte Belle Leeuwarden, T Pashuiske Etten-Leur.

Lola Meis zomercollectie 2017 Lola Meis zomercollectie 2017 Lola Meis zomercollectie 2017 Lola Meis zomercollectie 2017 Lola Meis zomercollectie 2017 Lola Meis zomercollectie 2017 Lola Meis zomercollectie 2017Lola Meis zomercollectie 2017 Lola Meis zomercollectie 2017 Lola Meis zomercollectie 2017


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply