Barbara TIPS

TIP: My Little Pony: de Film! Nu in de bioscoop

14 oktober 2017
My Little Pony

Precies op de zevende verjaardag van onze kleurrijke vriendjes was de voorpremière van de nieuwste My Little Pony: de Film. Zonne, Nova en ik gingen met veel enthousiasme op deze 11 oktober naar de Kinepolis bioscoop in Utrecht. Enorm veel kleurrijke mini-fans stonden al te wachten in de hal voor de eerste kennismaking met de bijna levensechte My Little Pony Pinkie Pie en Twilight Sparkle.

Heel veel foto´s werden er geschoten. Glitters werden er aangebracht op beide gezichtjes en Nova en Zonne kregen een geweldige My Little Pony diadeem op hun hoofd. Ook hadden we ruim de tijd om sieraden te maken en in alle kleuren van de regenboog de favoriete My Little Pony in te kleuren!

En dan met een grote bak popcorn in de hand zaten we klaar voor een mega groot scherm in afwachting van dé My Little Pony film.

In het kort het verhaal

In My Little Pony: de Film! Staat de toekomst van Equestra op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony´s dreigt te stelen. In een avontuur beginnen de pony´s samen met nieuwe vrienden een reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip. Uiteindelijk is de slogan: Vriendschap komt in vele kleuren! En zo is het!!

Ik merkte aan de meiden dat de onderzeese werelden wel heel favoriet waren. Ze zaten te jumpen op hun stoelen toen dit op het scherm verscheen. Dé  Storm King met zijn compagnons waren daarentegen best wel een beetje eng. Novaatje van drie had haar handjes maar voor haar ogen gedaan. Dan blijkt maar weer dat zes jaar of ouder geen overbodige leeftijdsgrens is waar je je wat mij betreft best aan kan houden. De muziek was ontzettend mooi en heel goed geschreven in het verhaal.

De meiden hadden een middag om nooit te vergeten en hun favorieten zijn mij overduidelijk geworden. Sinterklaas werd namelijk ook nog even genoemd door de dames, want hij moet dit ook weten. Zonne is vanaf nu namelijk Rainbow Dash en Nova Pinkie Pie!

Vanaf nu roep ik dus Rainbow Dash en Pinkie Pie, eten!!

Outfit info

  • Zonne draagt Looxs Revolution
  • Nova draagt de sweater van Just Rebelz, rokje van émile et ida en de maillot van CarlijnQ

Deze film is in samenwerking met Intertoys, Independent Films en Hasbro Nederland gemaakt en zeker een aanrader voor deze herfstvakantie of op een winterse middag. Ik ben nu in ieder geval twee kleurrijke pony’s rijker;)

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram, barbara.vanschaik? Ik ben zelf zo gek op dit medium en ik zou het leuk vinden je daar te spreken en foto’s te delen.
  • Natuurlijk kun je hier mijn andere blogs teruglezen

 

 

My Little Pony: de Film

My Little Pony: de Film

My Little Pony: de Film

My Little Pony: de Film

My Little Pony: de Film

My Little Pony: de FilmPhotocredits: David Heukers


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply