GIRL GIVE-AWAY Jolanda NIEUWE COLLECTIE

WIN-ACTIE! TOPitm

30 oktober 2017
header1

Jij doet toch ook mee!

Deze ochtend hebben we een geweldige WIN-ACTIE voor jullie! In samenwerking met één van onze favoriete merken, TOPitm, mogen we een prachtige jurk van het hippe TOPitm weggeven. En meedoen is heel makkelijk!

TOPitm heeft weer een topcollectie uitgebracht! Van de eerste levering mocht Shopaholiek al eerder twee sets reviewen. De blog lees je hier nog even terug. Enkele weken geleden was daar ook nog de tweede levering! Een prachtige aanvulling als je het mij vraagt! Warm rode items die zich ook makkelijk laten combineren met de rest van de collectie! En natuurlijk zijn alle items van de fijne zachte kwaliteit waar TOPitm om bekend staat en geliefd is.

Met het oog op de komende feestmaand, mogen we een prachtig jurkje weggeven t.w.v. €49,95 waarmee je helemaal de blits maakt tijdens het kerstdiner maar wat ook heel draagbaar is buiten de feestdagen. Jurk ‘Robin Stripe’ heeft een klokkend rokje. De streep is offwhite met donker grijs en heeft een koperkleurige foil print op de voorkant. Dit jurkje valt goed op maat. Maar hoe kun je dit jurkje nou winnen? Heel simpel!

  • Ga naar de facebookpagina van TOPitm en like de pagina
  • Ga naar de facebookpagina van Shopaholiek en reageer onder de win-actie in welke maat je het jurkje wil winnen
  • Tag eventueel vriendinnen die de actie niet mogen missen
  • Deel het bericht van Shopaholiek op je eigen tijdlijn

De actie start op donderdagochtend 2 november en loopt tot en met vrijdag 10 november 2017. Houd onze facebookpagina in de gaten want op vrijdagavond 10 november maken wij de winnaar bekend! Veel succes!

Klik hier om direcht naar de webshop van TOPitm te gaan.

 

Winactie Topitm


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply