GIRL Hanneke SCHOENEN

Overal leuk bij en nét even anders!

27 april 2018
header

WE LOVE THIS CHERRY MUCH!

Witte sneakers zijn onmisbaar vinden wij. Als het bijvoorbeeld wel blote-benen-weer is maar nog nét te fris voor slippers dan matcht zo’n paar altijd wel bij elke outfit. In mijn zoektocht naar wat leuke voor deze zomer, liep ik tegen deze sneakers van Braqeez aan. Ik vond ze meteen geweldig. Nét even anders!

De sneakers zijn trouwens al eerder in een blog voorbij gekomen. Dat zie je hier.

Wat als eerste mijn aandacht trok waren de verticale, zwarte strepen. Dit patroon zie je dit seizoen in heel veel collecties terugkomen, dat hebben ze bij Braqeez dus heel goed gezien! Zo heeft Aukje bijvoorbeeld de broek van Looxs die hier natuurlijk heel gaaf bij staat. Maar de sneaker heeft nog veel meer leuke details dan alleen de strepen, kijk maar eens naar die kersjes! Ik vind het zo vrolijk staan en bovendien vind ik de kleur een leuke toevoeging! Het ritsje aan de zijkant is natuurlijk extra handig. Deze moesten het worden dus. Eenmaal in huis viel ons nóg iets op. Als je goed kijkt dan zie je dat er in de zool een glittertje verwerkt zit. Wel meisje vindt dat nou niet leuk?!

Wij zijn al een aantal jaren fan van Braqeez. Ik ben altijd heel tevreden over de kwaliteit en de prijs vind ik ook heel netjes, vergeleken met veel andere merken. Bovendien weet ik dat mijn kinderen goede schoenen dragen als ze een paar van Braqeez aan hebben. Ze zijn stevig, makkelijk zelf aan te trekken en mijn kinderen lopen er heel graag op.

FACTS:

  • Aukje draagt de Braqeez in maat 33. Ze vallen goed op maat.
  • Deze sneakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 26 t/m maat 35
  • Braqeez kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en een uitstekende pasvorm, altijd vertaald naar de laatste trends.
  • De gave broek is van Looxs en de top van Br@nd for Girls.

SHOPPEN:

Deze leuke sneakers van Braqeez koop je in de officiële webshop.

braqeezbraqeezbraqeezbraqeezbraqeezbraqeezsponsored-post

 


Facebook Comments


Hanneke Farber

Hanneke Farber

Beste volgers, mijn naam is Hanneke en ik ben 36 jaar. Ik ben moeder van 3 kids: Mats, Aukje en Sepp. Ik ben gek op kindermode en fotograferen is mijn passie. Leuk om dat hier te kunnen combineren!
Hanneke Farber

Latest posts by Hanneke Farber (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply