Hanneke KERST REVIEWS

Dé feestjurk voor de kerst is van LE BIG!

12 december 2018
header

LE BIG PARTYCOLLECTIE WINTER ’18 

Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur. Inmiddels hebben we de boom uitgezocht en versierd en zijn we al helemaal in de stemming! Al ben ik een echt zomermens, ik kan mij altijd weer verheugen op de gezelligheid met de kerstdagen. Bij dit feest hoort natuurlijk ook een mooie outfit. Aukje laat jullie vanavond dé feestjurk voor de kerst zien, van LE BIG!

Zodra we het pakketje van LE BIG ontvingen, werd Aukje meteen helemaal enthousiast. Ik was zelfs een beetje verbaasd. Niet vanwege de jurk want die ís ook echt prachig, maar Aukje kiest zelf meestal voor wat stoerders. Waar ze vooral zo enthousiast van werd? Ze noemt de mouwloze jurk ‘Louisa’ een toverjurk! De jurk oogt namelijk blauw, maar als je vanuit een andere hoek kijkt dan lijkt hij juist weer groen te zijn. Of is het andersom? Dat is het effect van de glitters in de stof. De binnenkant van de jurk is zacht en soepel en zit dus heel prettig. De jurk is aan de bovenkant getailleerd en heeft een prachtige, wijduitlopende rok. Deze is gevoerd met tule, wat het een nog feestelijkere uitstraling geeft. Met deze jurk gaat ze absoluut shinen bij het kerstdiner op school! De jurk gaat makkelijk aan en uit en sluit aan de achterkant met een ‘blinde rits’.

Onder de jurk draagt Aukje de bijpassende maillot ‘Laila’ uit de collectie van LE BIG. De maillot is donkerblauw en door de blauwe, groene en gouden sterren is deze natuurlijk perfect voor een feestje. De maillot kriebelt niet, iets waar mijn dochter altijd heel alert op is.

Het feestelijke geheel maken we af met het prachtige, groene glittervest, ook uit de partycollectie. Wat een prachtige stof en kwaliteit zien we hier ook weer terug, zoals we dat wel gewend zijn van LE BIG. Het vest is trouwens ook heel leuk te combineren met bijvoorbeeld een stoere jeans. Het vest is afgewerkt met twe kleine steekzakjes aan de voorkant en ribgebreide boorden.

FACTS:

  • Aukje is 132 cm en draagt de jurk in maat 134/140. Het valt wat aan de ruime kant, vooral in de breedte. Bij twijfel zou ik voor de kleinste maat kiezen.
  • Het vest en de maillot draagt Aukje in dezelfde maat en beide vallen precies goed.
  • Bij LE BIG kun je allemaal mooie accessoires kopen om je outfit nog completer te maken!

SHOPPEN:

De LE BIG Partycollectie shop je op hun eigen website. Door de goede service heb je je bestelling al heel snel in huis!

Fijne feestdagen alvast!

Le BigLe BigLe BigLe BigLe BigLe BigLe BigLe Bigsponsored-post

 


Facebook Comments


Hanneke Farber

Hanneke Farber

Beste volgers, mijn naam is Hanneke en ik ben 36 jaar. Ik ben moeder van 3 kids: Mats, Aukje en Sepp. Ik ben gek op kindermode en fotograferen is mijn passie. Leuk om dat hier te kunnen combineren!
Hanneke Farber

Latest posts by Hanneke Farber (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply