GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

TWEEDE LEVERING TOPITM ZOMER 2019

20 februari 2019
0 header

Tweede levering TOPITM zomer 2019

Joehoe… het is zover! Vandaag om 9.00 uur kun je de tweede levering van de TOPITM zomer 2019 collectie shoppen! Gisteren lieten we je al drie outfits zien maar vandaag geven we je een goed beeld van de hele tweede levering met lekker veel foto’s. Laat je inspireren door de blog om de mooiste combinaties te maken, passend bij jouw meisje! Ga daarna snel naar de winkel of shop online want de musthaves wil je toch niet missen?

Afgelopen zomer was de roze TOPITM short met glitters één van onze favorieten. Ze droeg deze outfit ook op haar 7de verjaardag! Wat stond het gaaf! Dus de pastel roze short, dit seizoen voorzien van een prachtig glanslaagje, krijgt van mij een golden ticket en mag direct door naar het winkelmandje. De warme kleuren oranje en hemelsblauw voeren met name de boventoon in deze tweede levering. Dit wordt aangevuld met zachte pastels zoals geel, groen en roze.

Naast verschillende vrolijke, zomerse jurkjes, zien we diverse mooie rokjes waarmee je eindeloos kunt combineren. Alles past bij elkaar. Om je outfit helemaal af te maken zijn er natuurlijk de kleurrijke kniekousen. Yes, ik zie ook een comfortabele jumpsuit! Heerlijk om in te spelen en bewegen tijdens een dagje uit! Voor de koelere avonden of ’s ochtends op de fiets naar school, is er een prachtig jack! Kortom, een complete collectie en voor ieder wat wils. Wij zijn heel benieuwd waar jij voor gaat vandaag!

Shopinfo: Vandaag vanaf 9.00 uur ligt TOPITM in de winkel en kun je hier online shoppen! Ik zit klaar om 9.00 uur. Jij ook?

Veel shopplezier!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Topitm zomer 2019

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

 

 

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

 

 

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

 

*sponsored post

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply