GIVE-AWAY KIDS FASHION

WINNAAR O’ Chill jurkje Aika

5 maart 2019
WINNAAR O'CHILL

De afgelopen week kon je meedoen met de toffe give-away van O’ Chill! Het prachtige gele panter jurkje Aika is gewonnen door….

MARISKA SANDERS

Van harte gefeliciteerd met je prijs. Als je mij even mailt via anouk@shopaholiek.nl, dan zorg ik ervoor dat het jurkje zsm jouw kant op komt. Heel veel plezier ermee en iedereen enorm bedankt voor het meedoen!

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door O’ Chill.

Wil je Benthe en haar broer en zus ook volgen in Instagram? Dat kan, je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

Latest posts by Anouk (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply