GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

TOPITM: FALL/WINTER ’19 – Eerste levering

21 augustus 2019
0 header collectie blog

ARE YOU CURIOUS?

De prachtige eerste levering ligt alweer een paar weken in de winkels! De collectie is enorm goed ontvangen, online en in de stenen winkels. Shoppen in de stenen winkel is natuurlijk extra fijn omdat je dan pas echt de mooie details en de zachte stoffen van TOPITM kunt zien en voelen. Want daar staat het merk om bekend! 

Deze winter brengt TOPITM twee collecties uit. 19 september komt de tweede levering en daar zal het onmisbare ruitje centraal staan. Deze eerste levering heeft twee grofweg twee thema’s: gekleurde dierenprints en het wat stoerdere ‘military’  thema. Warme tinten als olive green, coral, dark blue, soft pink en grey melee worden met elkaar gecombineerd waardoor mooie colorblock designs ontstaan. Heel girly met een stoer tintje!

Je kunt natuurlijk weer kiezen uit veel verschillende items: jurkjes, shirts, sweaters, rokjes en leggings. En er is ook weer een sportieve broek want die mag zeker niet ontbreken in de kast van je meisje deze winter! Alles is weer lekker met elkaar te combineren. Daar houd ik zo van! Afgelopen zomer kon ik ook zo lekker combineren. Elk hemdje of shirtje past bij het rokje en broekje. Zo heeft dochterlief telkens weer een andere outfit aan. We hebben veel complimentjes mogen ontvangen. En het draagt elke keer weer super comfortabel! Dus ik heb nu alweer zin om met de TOPITM wintercollectie aan de slag te gaan. Mix and Match! Mooie combinaties maken die passen bij je eigen dametje. En nu ze 8 is, kiest ze ook zelf mee. Ze weet goed wat ze wel en niet mooi vindt. Dus ik ben heel benieuwd wat er straks in onze kast komt te hangen.

Hieronder laten we een aantal foto’s zien van de eerste levering zodat jullie een goed beeld hebben van hetgeen er te koop is!

De collectie kun je shoppen door hier te klikken. Of shop gezellig bij de winkel in je buurt.

Laat je even weten wat jouw favoriete items zijn? Veel shopplezier! Enne, noteer 19 september in je agenda! TOPITM tweede levering!

Liefs, Jolanda

www.topitm.nl 

 

Topitm winter 2019

 

Topitm winter 2019

 

Topitm winter 2019

 

Topitm winter 2019

 

Topitm winter 2019

 

Topitm winter 2019

 

Topitm winter 2019

 

Topitm winter 2019

Topitm winter 2019

 

Topitm winter 2019

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply