Jolanda NIEUWE COLLECTIE

SNEAK PREVIEW! NINNI VI HERFST/WINTER 2019 – deel 2

2 september 2019
0 header def

I AM ORIGINAL

Hebben jullie gisteren in de Shopaholiek blog de eerste drie outfits van het kleurrijke Ninni Vi al gezien? Nog niet? Lees dan hier de blog nog even terug. Ook vandaag mogen we weer drie outfits laten zien. En lees goed mee want ook vandaag is de maatinfo weer belangrijk!

De nieuwe herfst/winter collectie is vanaf donderdag aanstaande te koop in de eigen Ninni Vi webshop (www.ninnivi.nl) maar ook bij een groot aantal andere verkooppunten. Dus twijfel je over de maat, dan kun je gewoon weer gaan passen.

Outfit 1: Wauw! Wat is dit stoer en tegelijk lekker kleurrijk girly! Het shirt is een knipoog naar de afgelopen zomercollectie. Bente is 140 cm en heeft een smal postuur. Ze draagt het shirt en het rokje in maat 134/140.  De shirts in deze maat zijn lang genoeg (tot halverwege de billen) en de mouwen zijn ook perfect met nog wat groeiruimte. Heeft je kind een stevig postuur, kies dan een maatje groter. Maar bij een normaal postuur kun je dus gewoon je eigen maat nemen. Bente heeft schoenmaat 34 en draagt hier de kousen in maat 30-33. Ze passen prima en als ze nog wat krimpen in de was, dan is dat geen probleem. Ze vallen dus zeker niet klein.

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Outfit 2: Het strependessin uit de blog van gisteren (het jurkje) is ook verkrijgbaar in een rokje en een shirt. Bente draagt hier het rokje met daarbij een roze longsleeve. De legging, het rokje en het shirt zijn maat 134/140. In de herfst combineren we het met een super zacht jack. De jas heeft bijzonder mooie details en een borduursel op de rug. Het is geen volwaardige winterjas maar een soort tussenjas. Maar met die zachte winters kan ze hem heel lang aan denk ik. Er is een bijpassende sjaal en hip mutsje verkrijgbaar (meerdere kleuren). Let op! Het jack valt klein. Bente is 140 cm en draagt hier maat 146/152. Deze maat heeft ze echt nodig. Er is wel nog voldoende groeiruimte om ook in het voorjaar nog plezier te hebben van de jas.

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

Ook hier weer een mooi detail… love it!

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Outfit 3: Kijk, dat is nou het leuke van Ninni Vi. Wanneer je een paar items in de kast hebt, dan kun je eindeloos combineren. Ik ben dan ook benieuwd welke leuke creaties we na donderdag in de facebookgroepjes gaan zien. Kom maar door met die aanfoto’s! Hieronder combineren we het rokje van outfit 1 met het shirt van outfit 3. Je creëert direct een andere look! En ook hier past het jack super bij! Ik hoop dat ik je in beide Ninni Vi blogs een aantal combinatie-ideetjes heb gegeven voor donderdag. Succes met kiezen want het zal niet meevallen…

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

Ook hier zien we het mooie klavertje

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

Wat een geweldig jasje is dit. Zo zacht….

 

Dit waren de outfits van vandaag! Ik ben heel benieuwd waar jij donderdag voor gaat… Veel shopplezier!

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

*sponsored post

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply