GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

REVIEW TOPITM! SPRING/SUMMER 2020

20 maart 2020
0 header 1

Dress to impress!

De eerste week is voorbij… aan het thuis-onderwijs zijn we gewend. Knap om te zien hoe snel kinderen zich aanpassen aan de nieuwe situatie. We hebben het nieuwe dagelijkse ritme te pakken al blijft het apart. Boodschappen bestellen we online en halen we op bij het pick up point. Zo belasten we de bezorgers niet want er zijn veel mensen die niet zelf de deur uit kunnen of mogen. We facetimen en bellen dagelijks met de oma’s. Maar continu is er ook de angst en onzekerheid.. is het voldoende wat we nu allemaal samen doen… Om te ontspannen in deze moeilijk tijd is het lekker om even naar buiten te gaan. Gewoon samen, zonder andere mensen want we willen geen risico lopen voor onszelf en voor een ander. Zo scheen woensdag het zonnetje lekker en zagen Bente en ik onze kans schoon om naar een heerlijk plekje in ons dorp te gaan. Bellenblaas mee en de fotocamera want we willen jullie graag deze prachtige jurk van TOPITM showen! 

De jurk ‘Lauren’ is afkomstig uit de eerste TOPITM levering. De blog over de eerste levering lees je hier nog even terug. Het is een zomers jurkje in viscose met bloemenprint. Een zwierige musthave! Het jurkje valt wat blousend. Leuk detail is het hippe ceintuurtje met ster motief. De jurk is helemaal gevoerd en schijnt dus ook niet door. Een spijkerjasje er op en je bent lente-klaar!

Afgelopen dinsdag is ook de tweede levering van TOPITM uitgekomen. Dit zijn de meer hoogzomer items. In deze collectie voeren de kleuren neon geel en blauw de boventoon. Wat een fantastische combinatie! Klik hier om de blog over de tweede levering nog even te bekijken. Een review van de hoogzomer levering volgt nog! Houd Shopaholiek hiervoor in de gaten.

Maatinfo: 

  • Bente is 144 cm, heeft een smal postuur en draagt de jurk in maat 134/140.

Shoppen: hiervoor zijn diverse mogelijkheden:

  • Ga naar je bekende verkooppunt of neem contact met ze op. Veel stenen winkels bezorgen en/of verzenden nu ook!
  • Online shop je de jurk o.a. hier.
  • Klik hier voor de overige verkooppunten.
  • De hele collectie bekijk je op www.topitm.nl

Pas goed op jezelf en op je naasten!

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Topitm

topitm

topitm

 

topitm

Pas op met bellenblaas, dit beschadigt de kleding. Vervang de basisvloeistof door een gewoon zeepsopje.

 

topitm

 

topitm

topitm

 

topitm

 

topitm

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply